Raskausviikot vaan siis kasvaa, nyt jo rv 38+0! Enää kaksi viikkoa laskettuun aikaan ja varmaan maksimissaankin kuukausi että nähdään pieni Pyry!

Maanantaina oli neuvolakäynti, jossa huomattiin mm. korkea alapaine (tais olla yli 90) ja sitten tietty paino oli noussut semmoset 700g/viikko. Yhteensä kiloja on nyt tullut ekasta neuvolasta 4,4kg jos oikein muistan. Pah, ärsyttää kun pitää vielä viimeisillä raskausviikoilla tuota painoa siunaantua.. Ihan kuin sitä ei olis tarpeeks jo ennestäänkin. Pississä ja muussa ei ollut mitään häikkää, joten terkka epäili että myrkytyksestä ei olis kyse kuitenkaan vielä. Mulla kun nuo paineet on tupannut olemaan yli 80 koko raskauden ajan muutenkin.

Poju yritti tuossa illalla ilmeisesti vielä viime tingassa kääntyä sivuttain, ainakin siltä se tuntui =O Muutenkin on ollut tosi aktiivinen nyt lähipäivinä ja sen johdosta vissiin on ollut sit aika kovia vihlaisuja tuolla masussa. :/  Mutta pitää ajatella positiivisesti, ehkäpä ne sitten tekee sitä tarvittavaa työtä siellä alakerrassa.

Olen tässä lähipäivinä myös intoutunut selailemaan näitä vuodatuksen blogeja ihan urakalla ja monta aivan ihanaa ideaa olen nappaillut mukaani! Mm. leivonta- ja ruokaohjeita on tarttunut mukaan vissiin kirjan verran ainakin =D ja neuleohjeitakin jokunen. Voisinkin tässä laittaa kuvan näistä juuri valmistuneista huopatumpuista jotka tein tällä ohjeella, mutta Loftilla.

Tässä kuva ennen pesukonehuovutusta 40 asteessa..

994513.jpg

 

Ja tässä huovutuksen jälkeen!

994515.jpg

Tämä tumppu valmistui eilen ja sille kaveri syntyi tänä päivänä, juur otin pesukoneesta sen kuivumaan. Aivan äärettömän ihanan pehmeät tumput tulivat ja nyt onkin jo puikoilla tulossa nämä ihanat tossuset <3

Ihastuin tuohon huovuttamiseen niin, että eipä ole anopin sukka juur edistynyt.. Mutta niinhän mä vähän epäilinkin, se kun on liian pientä näpertelyä mulle.. ;D