Iltaa!

Piti ihan tulla vielä tännekin rustailemaan.. Kovasti on tänään menkkajomotellut masussa, liekö sitten paikat alkaneet todenteolla kypsymään? Saas nähdä millon se lähtö tuleekaan, apua! =D

Oon vähän miettinyt noita kivunlievityksiä ja asentoja tässä lähipäivinä ja asennoista tahtoisin kokeilla ainakin tuota kontillaan oloa sängyssä. Lisäks jakkara vois olla kokeilemisen arvoinen juttu.. Tiiä sitten, onko meidän sairaalalla jakkara mahdollisuutta..? Vesisynnytyskin vois olla kiva, se vaan tais olla poissuljettu KYS:llä. Lisäks tuo isäntä väitti, että altaaseenkaan ei pääse, jos on ollut raskausdiabetes O_o. Oli kuulemma kuullut siellä valmennuksessa sen kätilön sanovan niin.

Sokeriarvot ovat olleet todella matalia nyt lähipäivinä, aamuisin vähän reilua viittä, kun tavallisesti melkein tai yli seitsemän. Aloin tuossa sitten muistella, että se lääkäri sanoi noiden arvojen saattavan laskea viikkoa ennen laskettua/synnytystä! Hui!

Yritän tähän lopuks liittää kuvan tuosta viimeisimmästä korttitekeleestä.. Muistakaa että se on ihan raakile vielä ja tuo pikkukuvakaan ei ole Pyrystä (tietenkään =D) vaan kummitytöstäni..

 

965469.jpg