Palma on jotenkin niin ihanan pehmeää, joten päätin neuloa siitä uudelle tulokkaalle helpon nallenkorva myssyn. Olen aiemmin neulonut samaisesta palmasta myös kummitytölle myssyn, mutta tällä kertaa valitsin toisen värin. Myssystä tuli ihan suloinen, käyttäjää odotellen siis =)

979893.jpg

Neuloin myös jokunen aika sitten vähän niin kuin kokeiluluontoisesti semmoset Babylegsit. Lankana taisi olla Novitan Neliraita, jota oli jäänyt tähteeksi jostain edellisestä työstä. Aika pienethän noista tuli, joten en tiedä sopivatko edes vasta syntyneelle..

979830.jpg

Ja viimeisimmäksi on valmistunut ihana Palma-huivi, johon jouduin käyttämään vähän mielikuvitusta värityksessä, kun jämälangat uhkasivat loppua kesken.. Siitä tuli alkuperäisestä suunnitelmastani poiketen vaaleanpuna-valkoinen-ruskea.. Ja käyttäjän huivi löysi kummitytöstäni.

Idean poimin Kianan sivuilta eli kiitokset ideasta sinne!

979925.jpg979924.jpg

Lopuksi vielä keskeneräinen työ eli Kuuran kosketus -sukat Ullan sivuilta. Värin vaihdoin hieman tummempaan. Näistä olis tarkoitus tulla anopille Joululahja, mutta katsotaan miten kärsivällisyys riittää ;D

Lankana taitaa olla ihan tavis Nalle.

979928.jpg