Hengissä selvittiin synnytystapa-arviosta!

Ultran mukaan vauva painoi nyt 2.6kg eli siinä keskikäyrän alla mentäisiin joka sopii kyllä mulle aivan mainiosti ;) Jos tätä vauhtia vielä kasvaa, niin laskettuna päivänä painoa olis kertynyt jo ihan miehekkäästi; 3.4kg. Noh, arvioitahan nuo ovat vaan, mutta kuulostaa todella hyvältä tuokin! Lisäksi kysyin ultraavalta kätilöltä, näyttääkö Pyry vielä pojalta, niin kuulemma tappi ei oli tippunut minnekään ja näyttipä meille todisteeksi kuvaakin Ihan Tosi isoista palleista! O_o Eli poika on, eikä muuksi muutu :D

Paikat olivat sitten jo hieman pehmentyneet, kiinni kuitenkin vielä. Kohdunkaulaa oli jäljellä 2 senttiä entisen 4 sentin sijasta, joten kai se sieltä joskus tulee.. Tai siis tulee varmasti, viimeistään marraskuun alussa, kun ei tätä hirveesti yliaikaiseksi päästetä.

Olen tässä suunnitellut jo kutsukortteja ristiäisiin.. Voisinkin laittaa myöhemmin vaikka kuvan viimeisimmästä sötöksestä. Ei oikein tuo luovuuskärpänen nyt löydy sieltä mistä pitäis ja kaikki mallit on tähän asti olleet enemmänkin Tervetuloa Vihkiäisiimme -tyyppisiä vaikka naimisissa ollaan oltukin jo kohta kaksi vuotta.. Mutta hiljaa hyvä tule, hioa täytyy kyllä vielä melkoisesti noita mun "ideoita".

Nyt katoan katsomaan miten ruoka uunissa voipi.